Hotel Plavi Horizonti, Tivat
Hotelski kompleks “Plavi horizonti” se nalazi u uvali Traste na otvorenom moru, juzno od Bokokotorskog zaliva. Polozaj i prirodni uslovi cine ovu plazu jednom od najlepsih plaza na Jadranu.

Sama plaza sastoji se od sitnog peska, pogodnog za lecenje reumatskih oboljenja, pa otuda velika tradicija i atraktivnost ovog kupalista. Pored pescane plaze postoje platoi na stenama za goste koji vole diskretniju atmosferu.

Zapadna strana uvale obrasla je borovom sumom, koja uz zasade maslinjaka i palmi cini jedinstven kompleks mediteranskog rastinja. Hotel ima 330 soba sa 660 kreveta, 2 restorana, aperitiv bar sa terasom, restoran i disko-bar u neposrednoj blizini mora, sportski tereni za kosarku, mali fudbal, tenis i odbojku.

Postoji mogucnost iznajmljivanja rekvizita za plazu. Za goste hotela agencija organizuje atraktivne izlete.

REZERVACIJA SMESTAJA
+38164 9874264
+38164 9874232

Нема коментара:

 
CONTACT FORM
Please fill contact form in details:
Name and surname:  *
E-mail:  *
Telephone:  *
Arrival:  *
Check out:  *
Number of Persons:  *
Accommodation Type:
Price:
Destination:  *
Business Sector:
Subject:  *
Wishes and comments:
 
 
 *Must be filled with fields.  
 


Call Centar Crna Gora

Promotivna akcija kako dobiti besplatni website turistickog objekta traje do kraja godine i ukljucuje oglasavanje u dva CRS-a (www.booking-hotels.biz i www.telenetholidays.com), sa besplatnim koriscenjem usluga oglasavanja i neogranicenim brojem vesti preko facebook naloga ... saznaj vise

E-kurs

 

Copyright Info Telenet Group - Srbija Zabranjeno kopiranje sadrzaja sajta u celosti ili delovima || Telenet Marketing Call Centar || +381.64.555.8581; +381.61.615.4768; || visit_montenegro@booking-hotels.biz